Klassiset huumeet tuottavat YK:n ja IMF:n yli 500 miljardia dollaria vuodessa. Tämä tarkoittaa että maailmankaupasta yli 10 % on laitonta huumekauppaa. Huumekauppa on maailmankaupan suurin osa-alue, se on suurempaa kuin öljykauppa tai asekauppa.

Mihin nämä 500 miljardia plus synteettisistä huumeista saatavat dollarit päätyvät. Koska ne ovat arvottomia pimeänä valuuttana, ne pestään ja sijoitetaan lailliseen liiketoimintaan. BBCI:n pankkiskandaali 1980 - luvulla ja Clearstream skandaali 2000 - luvulla avasivat Pandoran  lippaan; niistäsaatiin ikäänkuin huumetalouden mustat laatikot, joista voitiin jälkikäteen jäljittää huumerahan reitit.

Näin tiedämme, että CIA koordinoi ja kontrolloi näitä käteisvirtaa. Tähän rikolliseen talouteen osallistuvat USA:n tiedustelu- ja armeijan ylin johto, hallitus, ylikansalliset suuryhtiöt, suurimmat pankin (Citibank, Bank of America jne). USA:n talous on tullut riippuvaiseksi huumerahan sille suomasta piristysruiskeesta. 

Myös USA:n liittolaisten, Pakistanin ISI ja Israelin Mossad, samoin kuin Britannian M5 ja M6 rahoittavat toimintaansa huumekaupalla. 

Bushin suku ja bin Ladenin perheen yhteiset bisnekset ovat kiistämättömästi käynyt ilmi. Koko huumesota on kupla, suuri huijaus, joka toteutettiin natsi-Saksasta opitulla tekniikalla. Avuksi käytettiin 1960 - luvun uutta mediaa, televisiota. Ennen näkemätön maailmanlaajuinen huumepaniikki mahdollisti kieltolain läpimenemisen YK:ssa.

Rikolliset ja terroristit ovat tiedusteluelinten liittolaisia ja likaisen työn tekijöitä.

Huumeraha ostaa laillista omaisuutta 1,5 miljardilla dollarilla päivässä. Se kasvattaa vaikutusvaltaansa koko ajan, se tunkeutuu joka paikkaan. Se omistaa meidät, työpaikkamme, asuntomme ja pankkimme. Me kaikki kumarramme huumerahaa, elämme kaikki tässä samassa huumemaailmassa, emmekä pääse sitä pakoon.

Narkomaanit muodostavat huumemaailman orjaluokan. Huumemaailma ei paapo orjamehiläisiä, vaikka he keräävätkin isännilleen kaiken hunajan. Huumeet maksavat heille 50 - 500 kertaisesti sen, mitä niiden todellinen arvo on. Mutta orja ei valita, sillä joku maksaa hänelle aineesta vieläkin enemmän.  Tästä syntyy huumemaailman tärkein sääntö: 

ÄLÄ VALITA YLÄPUOLELLASI OLEVILLE, RIISTÄ ALEMPIASI

Ja jokainen narkomaani pyrkii kohoamaan huumemaailman sisäisessä hierarkiassa ylöspäin.

Narkomaanit muodostavat myös yhteiskuntamme alimman paariakasti. Heistä tehdään syyllisiä, heidät teljetään vankiloihin. Me emme näe emmekä usko tätä, vaikka todisteet ovat silmiemme edessä. Näin suurta rikosta historiassamme ei ole ennen tehty. Kyseessä on kalevalainen rahasampo, ja niin kauan kuin huumekieltoa ylläpidetään, huumemaailma voimistuu.

Koko järjestelmä pysyy koossa poliittisen suojelun ansiosta.

Ja huumeet tässä näytelmässä ovat sivuseikka.